Centrul de Limbi Europene "ORATORICA" - pentru mai multe detalii si informații nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului sau  la  (+373) 0 60 73 55 33;
Home You are here: HomeSCOALA DE DANSURI "ART DANCE"
DANSURI PENTRU COPII CHISINAU

dansuri pentru copii chisinauDansuri pentru copii Chisinau

Pentru copilul tau,dansurile pot fi o combinatie perfecta intre sport si placere.Dansurile pot fi practicate de orice categorie sociala,atit pentru autodezvoltare cit si pentru performanta. Cursurile de dansuri pentru copii il va ajuta pe micutul tau să se mențină în forma si sa isi modeleze corpul, conferindu-i o postura demna de invidiat.

Dar care este lucrul cel mai important atunci cand micutul tau incepe sa ia cursuri de dans? Dorinta! Trebuie sa isi doreasca sa practice dansul sportiv, mai ales daca vrea sa faca performanta, pentru ca implica multa munca, dar si placere.

Scoala de dansuri din Chisinau "Art Dance" are ca SCOP în desfasurarea cursurilor de dans pentru copii, însusirea miscarilor de baza din Dansurile Sportive, Dansurile Latino Americane si Dans Modern, printr-o metoda atractiva, plăcută si usoară de învatare.

PRET:

-Abonamentul lunar este de 250 lei !
-Pentru cei care doresc sa plateasca la sedinta pretul este de 30 lei lectia.

 

INSCRIERE:

Admiterea unor noi cursanti se face in limita locurilor ramase disponibile.Modalitatea de inscriere este rezervarea telefonica a locului dorit la  nr. de telefoan: 060 803 349 ;

Mai multe detalii gasiti pe: http://artdance.md/index.php/servicii/dansuri-pentru-copii


ECHIPAMENT NECESAR:

Incaltaminte de schimb gen adidas cu talpa flexibila sau ciupici de balet, trening sau pantaloni lejeri cu tricou.

Cu multumiri,
Echipa Art Dance
(Moldova,Chisinau)

 
Copyright © 2011 www.engleza.md   All Rights Reserved.
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval